4 Temmuz 2011 Pazartesi

            Evrimguvenc  (Evrim Güvenç)                   Tweet:"Uzaylısı, robotu bi dalsa şu Niyork'a da Amerikan film sektörü rahatlasa artık canına yanayım! Bu ne istila arzusudur ben anlamadım arkadaş"           

            Yıllardır gizemini korudu bu uzaylılar. Yok madem dünyaya inmicen ne millete kendini gösteriyosum denyo, sonarlı kalkanlı görünmezlik şiysinden yok mu? Işık hızında gitmesini biliyorsunuz ama. Yok ne havalı yaratıklarsınız biraz alçak gönüllü olun, "baba teknolojinin kralı bizde siz hala atom parçalayın" maksatlımı bu gelişleriniz. Adam mısınız lan biraz kalıbıyın adamı olsana !

            Neyse okurlarım, uzay, uzaylı ve istila insanoğlunun vaz geçilmez 3lüsü bunun meali şu olarakta bilinir; deve-diken-insan 3lüsü. Geniş kapsamlı ele almıcam bu 3lemeyi, uzar gider. Bu holivud filmlerinde kendilerini tatmin etme olaylarına bayılıyorum. Uzaylı gelmiş son teknoloji amevrikayı bildiğin yok etmiş, içlerinde bir kahraman, genç yakışıklı bir subay atladığı gibi jetine komutamerkezine, bir delikten girip ana motorları parçalamayı başarır. Amerika kurtulur. Sevinçler, festivaller, kutlamalar falan başlar. Lan dedim, o kadar adam can vermiş, bir sürü yaralı var, hani bunlar geç f16 ile o koca uzay gemisinı nasıl parçaladın be adam !

            Durum böyle işte sevgili okurlarım. Anlamak, anlam vermek imkansız. Sonuç mu ? Uzaylı diye bişey yoktur, korkmayın besme çektinmiydi heç bişiy olmaz. Esenle kalın can okurlarım...

         Bugün " evrimguvenc " adlı twitter yazarı sayfama konuk oldu takipte kalın http://twitter.com/evrimguvenc  ( Evrim Güvenç )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder