29 Haziran 2011 Çarşamba

           ceriLevis (Ömür Özdemir)             tweet: "slm soğuk ve yağmurlu hava dalgası. Temmuz geldi hayırdır yağmurlu ve soğuk hava dalgası. Yazıklar olsun sana soğuk ve yağmurlu hava dalgası"

           Yazın gelmesiyle öten kuşlar, ağaçlar yeşillendi falan derken aniden gelen yağmur ve rüzgar, iklimin bu denli entrikalı olmasına, ben Dallas dizisinde ki Ceyara bağlıyorum. Bence Mikail işini ceyara devretti. Çünkü bu hava dallas havası abicim belli yani...

           Değişken olan havanın metorolojiyi nedenli zora soktuğunun da farkındayım. Adamlar işini yapamaz hale geldi. Psikolojik destekle hava sunumu yapan muhabir sayısı artışlarda. Buna dur demenin zamanı geldi artık. Fakat ne kadar dur desekte bugün t-shirt ile çıktığımız hava yarın montla gezdiğimiz havaya, ertesi gün ise yağmurlukla çıktığımız fırtınaya sarması beni tedirgin ediyor. Sizi de ediyordur umarım ki lakin ki bu hava gurban olduğum Ya Mikailden gelebiliyor olabilir ama lakin ki tam da öyle değildir.

           Kışlık giysileriniz hazırda beklesin bence bu gidişle karda yağabilir. Sonuç mu ? Bir sonuç yok ortada sevgili okurlarım. Hiç sonuç yok hemde..!

Bugün " ceriLevis " sayfama konuk oldu takipte kalın. http://twitter.com/ceriLevis  Ömür Özdemir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder